23948sdkhjf

Lidl åbner ny butik i Aalborg

Torsdag den 28. august kl. 8.00 slår Lidl dørene op til en ny butik på Grønlands Torv i Aalborg. Lidl Danmarks administrerende direktør, Finn Tang, vil indvie den nye butik.
Lidl forbrugerne i Aalborg Øst muligheden for at ”Prøve noget nyt”, når de Torsdag den 28. august åbner ny butik på Grønlands Torv 10.

Prøveposer til de første kunder
Det er den tredje Lidl-butik i Aalborg og butik nr. 94 i Danmark, og åbningen bliver fejret med fest og gode tilbud.

- Vi glæder os rigtig meget til at slå dørene op for kunderne her på Grønlands Torv. Der vil være prøveposer med nogle af Lidl’s mange kvalitetsmærker til de første 94 kunder torsdag. Derudover byder vi på morgenbrød fra vores eget brød-sortiment, og fra kl. 11 er der grillpølser udenfor butikken, fortæller Johnny Nielsen, der er butikschef i den nye butik.

Lokal mand i spidsen
Og det er en mand med stor lokal erfaring, der får ansvaret for Lidl’s nye butik på Grønlands Torv. 38-årige Johnny Nielsen er Aalborgmand med stort dobbelt A og har mange års erfaring fra detailbranchen. Senest har han været butikschef i Lidl i Nørresundby.

- Det er rigtig vigtigt for mig, at skabe en god indkøbsoplevelse for kunden; at sørge for at der altid er friske varer på hylderne og at mine medarbejdere er top-engagerede, siger Johnny Nielsen.

Han har 22 medarbejdere, hvor mange komme fra nærområdet, mens en stor del af de resterende er erfarne Lidl-medarbejdere.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125